Wie ben ik?

Ik ben Tineke, dertiger, mama, plusmama EN vroedvrouw. Samen met mijn partner, 3 kindjes en 3 pluskindjes woon ik net buiten het stadscentrum van Peer.

Tijdens middagpauzes engageer ik mij als vrijwilliger in een kleuterschool. Mijn batterijen laad ik op in de natuur tijdens wandelingen, fietstochten of ontspannende momenten in de hangmat.

Verwacht - Wie ben ik
Verwacht - Wie ben ik

Ik voel. Ik ben gezegend met een knap stel voelsprieten en sinds ik mama ben, zijn deze nog gevoeliger. Ze zijn voor mij onmisbaar en van onschatbare waarde. Ook in mijn werk als vroedvrouw. Ik hou niet alleen rekening met wat ik zie en meet, maar ook met wat ik voel. Maar bovenal met wat JIJ voelt. Ik help je empoweren om op je buikgevoel te leren vertrouwen. Als je ’t mij vraagt, is dat de enige juiste manier.

Ik denk. Ik begrijp graag wat en waarom iets gebeurt. Pasklare antwoorden zijn er vaak niet, maar ik ken de kneepjes van het vak en we gaan samen op zoek.

Ik doe. Ik ben een bezige bij en heb graag het gevoel dat wat ik doe ook nuttig is. Stelt er zich een probleem, dan onderneem ik actie. Ik ben daarbij doelgericht. Wat wil je bereiken? Welke stappen gaan we zetten om daar te geraken? Ik sta naast jou, om de ene na de andere stap, in de juiste richting te zetten. Want samen staan we sterker.