1 woord TOP! Tineke is een vroedvrouw die haar job met hart en ziel doet. Ik heb genoten van haar begeleiding voor mijn bevalling en erna. Jouw deskundigheid, jouw luisterend oor, jouw bereikbaarheid 24/7, jouw tips en advies, ... alles heeft ertoe bijgedragen dat ik super hard heb kunnen genieten van deze geweldige periode. Ons Billie Loutje is momenteel 7 maanden en wanneer ik nog enkele vragen heb kan ik nog steeds bij haar terecht en dat is voor mij een goede houvast! Tineke is dan voor ons ook meer dan een vroedvrouw. Dikke merci hiervoor!!
Mama van Billie Lou
Ik kan niet vergelijken, want dit is de eerste en vermoedelijk enige vroedvrouw die me heeft begeleidt. Niet omdat ik geen kindjes meer wil, maar simpelweg omdat ik het me niet zonder haar kan inbeelden.
Waarom ik mezelf en alle mama’s een Tineke toewens?

- Tineke luistert. Als de beste! Nee, geen schuldgevoelens of schaamte als je bij haar je hart lucht. Of het nu tijdens het huisbezoek is of je kort iets wilt bespreken via sms, ze staat voor je klaar.
- Tineke voelt aan. Met haar empathische voelsprieten heeft ze soms maar een blik of een woord nodig om te weten waar de noden liggen. Niet alleen die van jou, ook van de baby of je partner. Fijn toch, als je zelf soms te moe bent om hierover na te denken.
- Tineke weet. Uit ervaring én uit de vakliteratuur. Of het nu gaat over borstvoeding, de bevalling, de zorg voor je baby, seksualiteit in het postpartum,… Zaken die je niet aan je moeder of vriendinnen durft vragen of waar zij enkel een gedateerd antwoord op kunnen geven, vraag raad aan tante Kaat, uihm, Tineke!
- Tineke past zich aan. Ze is niet de strenge vroedvrouw die jou zaken opdringt of slechts één pad kan bewandelen. Ze is de begripvolle zorgverlener die met jou zoekt welk weg het beste bij je past.
- Tineke volgt op. Ze vraagt of ze nog eens langs mag komen of stuurt een berichtje als ze weet dat je het lastig hebt (gehad). Bereid je voor op traantjes van geluk bij die blijk van oprechte betrokkenheid!

Kortom, Tineke zorgt. Voor je baby, je gezin, maar ook voor jou! Ja, mama worden is pittig, maar met een Tineke aan je zijde zijn de zure dagen net iets minder hels en de zoete des te hemelser.
anoniem